Tule mukaan kokemustoimijan peruskoulutukseen. Haku käynnissä 21.5. asti!

HARSO ry järjestää yhdessä Kokemustoimintaverkoston kanssa kokemustoimijoiden peruskoulutuksen syksyllä 2021. Harvinaiskentän kokemustoimijoita tarvitaan välittämään tietoa mm. terveydenhuollon ja oppilaitosten piiriin. Peruskoulutuksen avulla pystytään paremmin vastaamaan tarpeeseen tiedon lisäämisestä. HARSOn järjestämä peruskoulutus on suunnattu kokemustoiminnasta kiinnostuneille, joilla on oma/läheisen harvinainen sairaus tai vamma.

Ajankohta:
HARSOn jäsenyhdistysten jäsenille suunnattu kokemustoimijan peruskoulutus järjestetään Vantaalla Break Sokos Hotel Flamingossa lähitoteutuksena 20.–22.8. ja 8.–10.10.2021.

HARSO ry kattaa osallistujalle matkustamisesta aiheutuvat kulut halvimman kulkutavan mukaan ja majoituksen välillä perjantai-sunnuntai,  kahvituksen perjantaina ja aamiaisen ja lounaan lauantaina ja sunnuntaina. Lue lisää HARSOn sivuilta.

HARSO ry on harvinaisten sairauksien ja vammojen potilasyhdistysten kattojärjestö, jonka tehtävänä on tukea kaikkien Suomen harvinaistoimijoiden toimintaa ja vahvistaa näiden yhteenkuuluvuutta. Yhdistys jakaa harvinaissairauksiin ja vammoihin liittyvää asiantuntijatietoa ja potilaskokemuksia ja pyrkii edistämään harvinaissairaiden asemaa sekä sairauksien hoitoa yhteiskunnassa. HARSO ry on perustettu 21.1.2012. Järjestöllä on jäseninä yli 20 harvinaissairaan potilasyhdistystä. Suomen HHT/Osler-yhdistys on yksi HARSOn jäsenjärjestöistä.

Artikkelikuva: Kokemustoimintaverkosto

Vastaa