TOIVO-vertaistukijavalmennus

Hei Suomen HHT/Osler -yhdistyksen jäsen. Kiinnostaisiko sinua toimia vertaistukijana? Jakaa omia kokemuksia ja kuunnella saman kokeneita? Vertaistukijana tapaa erilaisia ihmisiä ja voimautuu myös itse vertaistuen voimasta.

HARSO järjestää huhti-toukokuussa etätoteutuksena TOIVO-vertaistukijakoulutuksen. Neljänä arki-iltana järjestettävä koulutus on maksuton HARSOn jäsenyhdistysten jäsenille ja Suomen HHT/Osler-yhdistys on HARSOn jäsenjärjestö . Vertaistukijavalmennuksen jälkeen voit osallistua syksyllä järjestettävän pienryhmäohjaajavalmennukseen, jolloin saat valmiudet toimia vertaistukiryhmän ohjaajana ja ylläpitäjänä.

HARSOn TOIVO-vertaistukijavalmennus pohjautuu OLKA-verkoston materiaaleihin. Kouluttajana toimii HARSO ry:n varapuheenjohtaja ja 22q11 Finland ry:n puheenjohtaja Satu Salmi.

Milloin: 20.4., 4.5., 11.5. ja 18.5. ilta-aikaan
Missä: Verkkototeutus, Teams. Varmistathan, että sinulla on toimiva tietokone, hyvä nettiyhteys, webbikamera ja mikrofoni osallistumista varten.
Kenelle: HARSOn jäsenyhdistysten jäsenille
Ennen ilmoittautumista: Olethan yhteydessä taustajärjestöösi ja kerro myös heille, että olet lähdössä HARSOn vertaistukijakoulutukseen.

Miten ilmoittaudun? Ilmoittaudu tästä: Ilmoittautuminen
Voit myös ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vertaistuki@harso.fi tai soittamalla numeroon 040 199 3582

Ilmoittautuminen päättyy: 11.4.2022.

Lisätietoa: vertaistuki@harso.fi

Vastaa