Toivo-vertaistukijavalmennus tulee syyskuussa

Hei Suomen HHT/Osler -yhdistyksen jäsen. Kiinnostaisiko sinua toimia vertaistukijana? Jakaa omia kokemuksia ja kuunnella saman kokeneita?

HARSOn Toivo-vertaistukijavalmennuksessa saat työkaluja vertaistukijana toimimiseen. Valmennuksessa käsiteltäviä aiheita ovat mm. erilaiset tunteet ja niiden käsittely vertaistukijana, arvokas kohtaaminen sekä vertaistukijan oma jaksaminen.

HARSO järjestää syyskuussa etätoteutuksena jäsenyhdistyksiemme jäsenille suunnatun maksuttoman vertaistukijavalmennuksen. Suomen HHT/Osler-yhdistys on HARSOn jäsenjärjestö. Olka-verkoston kanssa yhteistyössä toteutettava valmennus järjestetään neljänä arki-iltana. Valmennus sopii erinomaisesti vertaistukijana toimimisesta kiinnostuneille ja jo vertaistukijana toimiville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita vahvistamaan osaamistaan. Ilmoittaudu 1.9. mennessä! Ilmoittautuminen on jo käynnissä.

Lue lisää valmennuksesta HARSOn sivuilta.

Lue myös Toivo-vertaistukivalmennuksen käyneen yhdistyksemme vertaistukihenkilön Eeva Soverin ajatuksia valmennuksesta omilta kotisivuiltamme.

Vastaa