Älä jää yksin – tule mukaan HHT-perheeseen!

Suomen HHT/Osler -yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2023 on 25 euroa. Tänä vuonna tavoitteenamme on saada valmiiksi ensiapukäynneillä tarvittava ja hyödyllinen potilaskortti HHT/Osler-potilaille, jota olemme työstäneet yhdessä HUS-lääkäreiden kanssa. Lähetämme potilaskortin jäsenmaksun maksaneille jäsenillemme loppuvuonna.

Jäsenmaksulla kerättäviä varoja tarvitaan myös verkkosivujen ja viestinnän kehittämiseen. Yhdistys on lisännyt merkittävästi HHT-tietoutta Suomessa. Tänä vuonna painatamme HHT-esitteen yliopistosairaaloihin ja Olka-pisteille jaettavaksi. Järjestämme myös HHT/Osler- infoja yhteistyössä HUSsin lääkäreiden kanssa. Tänä vuonna ensimmäinen luento järjestettiin vuosikokouksen jälkeen 19.3.2023. Seuraava info järjestetään maanantaina 22.5.2023. Luennoitsijana on HUSsin hallinnollinen ylilääkäri, sisätautien erikoislääkäri ja Osler-asiantuntijalääkäri Jukka Tolonen.

Yhdistyksen varoilla kustannetaan myös jäsenten virkistystoimintaa loppukesästä. Järjestämme vertaistapaamisen 12.8.2023 Lahdessa, ihastuttavassa SaraGardenissa. Tervetuloa mukaan! Lisätietoa tulee lähempänä ajankohtaa.

Vanhoille jäsenillemme on lähetetty jäsenmaksu-lasku sähköpostitse 19.3.2023. Jos tiedossamme ei ole sähköpostia, niin saat kirjelaskun. Mikäli et vielä ole jäsenemme voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenlomakkeen.

Kiitos kun olet jäsenemme ja tuet työtämme Suomen HHT- potilaiden ja perheiden hyväksi.

Vastaa