Yhdistys on mukana Harvinaismessuilla 26.–28.2.2021

Harvinaisten sairauksien päivän kunniaksi Harvinaiset-verkosto järjestää 26.–28.2.2021 Harvinaismessut, jotka tänä vuonna toteutetaan kokonaan verkossa. Harvinaismessut ovat maksuttomat ja kaikille avoimet.

Ohjelmassa on muun muassa teemoitettuja asiantuntijaluentoja yliopistosairaaloiden harvinaissairauksien yksiköiltä, paneelikeskusteluja, kokemustarinoita sekä tietoa harvinaiskentän ajankohtaisista aiheista. Messuilla toimintaansa esittelee lähes 70 harvinaiskentän toimijaa, muun muassa kaikki yliopistosairaaloiden harvinaissairauksien yksiköt. Lisäksi messuilla pääsee tutustumaan virtuaalisairaala Terveyskylän eri taloihin, biopankkeihin ja tietenkin kymmenien harvinaisyhdistyksien ja järjestöjen toimintaan – Mukana on myös Suomen HHT/Osler -yhdistys. Lapsille on omaa ohjelmaa.

Messujen esittelypisteet ja esityslavoilla oleva, ennalta tallennettu ohjelma on vierailtavissa koko tapahtuman ajan. Varsinainen messuohjelma toteutetaan suorana lähetyksenä perjantaina 26.2. klo 18–19.30 ja lauantaina 27.2. klo 14–16 sekä sunnuntaina 28.2. klo 12–16. Tarkemmat tiedot löydät täältä: Harvinaismessut 2021 – Harvinaiset

Tervetuloa mukaan ensimmäisille virtuaalisille Harvinaismessuille!

Vastaa