Vertaistapaaminen Järvenpäässä 28.8.2021

Tervetuloa vertaistapaamiseen Järvenpäähän lauantaina 28.8.2021 kello 12 alkaen. Tapaamispaikkanamme on Ravintola Huili osoitteessa Rantakatu 6. Syödään ja jutustellaan yhdessä ja vaihdetaan samalla kuulumisisia.

Ravintola Huili on lähellä asemaa, joten pääset mukaan helposti vaikka julkisilla kulkuneuvoilla. Järvenpään juna-asema sijaitsee Helsinki-Riihimäki pääradan varrella ja asemilla pysähtyvät VR:n lähiliikenteen junat kaksi kertaa tunnissa.

Varaamme paikkoja ravintolasta tai terassilta osallistujamäärän mukaan, joten ilmoittauduthan mukaan! Voit ilmoittautua mukaan Facebookin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen hht.suomi(at)gmail.com.

Ravintola Huili sijaitsee aivan luonnonkauniin Tuusulanjärven pohjoispäässä. Sään salliessa voimme lounaan ja kahvittelun jälkeen käydä tutustumassa ihastuttavaan Rantapuistoon, Tuusulanjärven rannalla olevaan kaupunkilaisten yhteiseen olohuoneeseen, joka sijaitsee aivan kaupungin ytimessä. Sieltä löytyy myös kuvassa oleva taideteos Kolmisointu. Kyseessä on tiettävästi Suomen suurin julkinen veistos, Rolf Westphalin 11 metriä korkea 27 tonnia painava hämmästystä ja hämmennystäkin herättävä taideteos, josta on muodostunut yksi kaupungin näkyvimmistä tunnusmerkeistä.

Vastaa