Tule mukaan HHT-hallituksen toimintaan!

Kiinnostaisiko sinua olla mukana HHT-hallituksen tärkeässä ja mielenkiintoisessa toiminnassa? Pienen mutta aktiivisesti toimivan HHT-hallituksen muutaman hengen ryhmä on saanut toiminnallaan aikaan paljon näkyvää ja konkreettista tulosta. Lisää aktiivisia ihmisiä toivotaan mukaan hallitustoimintaan. Uudet jäsenet valitaan vuosikokouksessa 17.3.2024.

HHT-hallituksen jäsenenä pääset suunnittelemaan ja järjestämään monenlaista toimintaa, muun muassa erilaisia tapahtumia. Hallitus suunnittelee esimerkiksi vertaistapaamiset ja lääkäreiden infotilaisuudet, niiden aiheet ja paikat sekä kutsuu asiantuntijat tilaisuuksiin. Hallituksen toimintaan kuuluu myös HHT-materiaalin suunnittelu ja julkaisu, viimeisimpänä on valmistunut HHT-potilaskortti. Hallitukseen kaivataan tekijöitä myös yhdistykseen liittyviin perustoimintoihin, kuten postituksien hoitamiseen, jäsenrekisterin ylläpitämiseen, sihteerintehtäviin ja rahastonhoitoon.

Toki on ymmärrettävää, että HHT-ihmisten kunto vaihtelee. Voi tulla aikoja, jolloin hallitusjäsen ei kykene olemaan mukana aktiivisesti toiminnassa. Toivomme kuitenkin, että hallitukseen lähtevät henkilöt olisivat kohtuullisen sitoutuneita toimitaan, jottei hallitustehtävät kasaudu yksien ehkä puolikuntoisten jäsenten harteille.

Kokoukset pidetään Teams-palavereina, joten osallistuminen onnistuu kaikkialta Suomesta. Olisikin todella hienoa, jos uusia alueita Suomesta saataisiin aktiivisen toiminnan piiriin!

Tule rohkeasti mukaan, aiempaa yhdistystoimintataustaa ei tarvitse olla. Voit olla HHT-potilas tai muuten vain kiinnostunut HHT-asioista. Pääasia on, että saamme uusia innokkaita ja toimintaan sitoutuvia toimijoita mukaan vahvistamaan joukkoamme, joka ajaa pienen yhdistyksemme tärkeää asiaa. Jospa saisimme vielä entistäkin tehokkaammin edistettyä HHT-potilaiden etua ja lisättyä HHT-näkyvyyttä! Olet lämpimästi tervetullut!

Jos kiinnostuit, voit kysyä lisätietoja osoitteesta hht.suomi@gmail.com. Voit myös ilmoittaa kiinnostuksesi suoraan vuosikokouksessa.