Kevätkokous, ajankohtaisista HHT/Osler -tietoa ja vertaistapaaminen 23.4.2022

Suomen HHT/Osler -yhdistyksen vuosikokous järjestetään lauantaina 23.4. kello 11.00 Helsingin Keskustakirjasto Oodissa, 2 krs. Ryhmätila 7. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä Teams-sovellusta käyttäen. Kevätkokoukseen voivat osallistua vain yhdistyksen jäsenet. Kutsu kokoukseen on lähetetty sähköpostitse yhdistyksen jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen 14.4. Jäseneksi voit liittyä täältä.

Kokouksen jälkeen kello 12.00 alkaa kaikille on avoin tilaisuus, joka aloitetaan esittelemällä lyhyesti yhdistyksen toimintaa, minkä jälkeen alkaa Osler-potilaiden hoitopassin kehittelyyn liittyvä työpaja, jossa on saatavilla myös Osler-asiantuntijalääkäri Jukka Tolonen.  Työpajan jälkeen joustavalla aikataululla Eija Lukkari esittelee HHT/Osler-potilasohje -näyttötyön, jota kommentoimassa on myös HUS Harvinaiset suonipoikkeavuudet ohjelman johtaja, lastenkirurgi ja Osler-asiantuntijalääkäri Päivi salminen.

Klo. 15.00 meille on varattu pöytä Viikinkiravintola Haraldista, jolloin luvassa on vapaamuotoista keskustelua ja vertaistukea. Ilmoittauduthan viimeistään torstaina 21.4 ja ilmoita ruokatoive+ erikoisruokavalio (tämä ei ole pakollista, mutta näin mahdumme kaikki varmasti ja ruoka tulee nopeammin pöytään). Ruokailu on omakustanteinen.

Ohjelma:
10:50 Tervetuloa testaamaan yhteydet
11:00 Kevätkokous
11:45 Tauko
12:00 Yhdistyksen toiminnan esittely sekä työpaja koskien suunnitteilla olevaa ensiapukäynneillä hyödyllistä hoitopassia, mukana HUS asiantuntijalääkäri
n. 13:00 HHT/Osler-potilasohje -näyttötyön esittely/Eija Lukkari
n. 13:55 tilaisuuden päätös
n. 14:05 – 14:15 uuden hallituksen järjestäytymiskokous

n. 15:00 omakustanteinen ruokailu, vapaamuotoista keskustelua ja vertaistukea, Viikinkiravintola Harald, osoite: 2 Citykäytävä Aleksanterinkatu 21, 00100 Helsinki

Mahdolliset kysymykset osoitteeseen: hht.suomi@gmail.com.

Vastaa