Älä jää yksin – tule mukaan HHT-yhteisöön!

Suomen HHT/Osler-yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2024 on 25 euroa. Vanhoille jäsenillemme on lähetetty jäsenmaksulasku sähköpostitse 18.3.2024. Jos tiedossamme ei ole sähköpostia, niin saat kirjelaskun. Kiitos kun olet jäsenemme ja tuet työtämme Suomen HHT- potilaiden ja perheiden hyväksi. Mikäli et vielä ole jäsenemme voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenlomakkeen.

Yhdistys on lisännyt merkittävästi HHT tietoutta Suomessa: Varoja tarvitaan mm. verkkosivujen ja viestinnän kehittämiseen, jotta jäsenet ja sidosryhmät voidaan pitää ajan tasalla. Teemme monipuolista yhteistyötä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Lisää toiminnastamme voit lukea tästä linkistä.

Tämän vuoden teemana yhdistyksellä on HHT/Osler-potilaiden veriarvot. Järjestämme 20.5.2024 Teams-luennon otsikolla HHT-potilaan laboratorioseuranta ja sen merkitys. Luennoitsijana toimii sisätautien erikoislääkäri, akuuttilääketieteen erikoislääkäri, LT Jukka Tolonen, aikuisten hereditaarinenhemorraginen teleangiektasia -potilaiden vastuulääkäri HUSsissa. Lähetämme Teams-linkin jäsenillemme lähempänä ajankohtaa.

(Kuva: Pixabay)