Vuosikokous ja vertaistapaaminen 17.3.2024

Tervetuloa Suomen HHT/Osler -yhdistyksen vuosikokoukseen sunnuntaina 17.3.2024 kello 14.00. Kokous järjestetään Järvenpäässä osoitteessa Sipoontie 18. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä Teams-sovellusta käyttäen.

Vuosikokoukseen voivat osallistua vain yhdistyksen jäsenet ja kutsu kokoukseen on lähetetty sähköpostitse yhdistyksen jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen 12.2.2024. Vuosikokouksessa käydään läpi vuoden 2023 toimintaa ja hyväksytään tilinpäätös. Lisäksi valitaan yhdistyksen toimijat ja hyväksytään yhdistyksen toiminta- ja taloussuunnitelmat vuodelle 2024. Jäsenellä on mahdollisuus myös kommentoida ja esittää omia toiveitaan näissä aiheissa. Kokouksen esityslista ja käsiteltävät asiakirjat ovat kutsun liitteenä.

Kokouksen jälkeen alkaa vapaamuotoinen vertaistapaaminen, johon voivat osallistua kaikki HHT/Oslerin tautia sairastavat sekä heidän omaisiinsa, myös yhdistykseen kuulumattomat.

Tilaisuuden jälkeen on vielä yhdistyksen uuden hallituksen järjestäytyminen ja tutustuminen. Tule rohkeasti mukaan hallitustoimintaan, yhdessä voimme parantaa merkittävästi HHT potilaiden tilannetta, toivottavasti mahdollisimman laajalti Suomessa. Tähän tarvitsemme uusia toimijoita.


Ohjelma:
13:30                  Tervetuloa Järvenpäähän, osoite Sipoontie 18.
13:45                  Tervetuloa testaamaan Teams-yhteydet
14:00                  Vuosikokous
14:45                  Kokouksen jälkeen lyhyt tauko, Järvenpäässä on tarjolla kahvia ja teetä

15:00                  Vertaistapaaminen (tämä osa on avoin kaikille)
16:30                  Tilaisuuden päätös

Lisätietoja hht.suomi@gmail.com