Vuosikokous ja ajankohtaista HHT/Osler-tietoa 19.3.2023

Suomen HHT/Osler -yhdistyksen vuosikokous järjestetään sunnuntaina 19.3. kello 12.30 – 16.00 Tampereen yliopiston Pinni-rakennuksessa, osoitteessa Kanslerinrinne 1, Tampere. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä Teams-sovellusta käyttäen. Kevätkokoukseen voivat osallistua vain yhdistyksen jäsenet. Kutsu kokoukseen on lähetetty sähköpostitse yhdistyksen jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen 3.3.2023 Jäseneksi voit liittyä täältä.

Vuosikokouksessa käydään läpi vuoden 2022 toimintaa ja hyväksytään tilinpäätös. Lisäksi hyväksytään yhdistyksen toiminta- ja taloussuunnitelmat vuodelle 2023. Jäsenellä on mahdollisuus myös kommentoida ja esittää omia toiveitaan näissä aiheissa. Kokouksen esityslista ja käsiteltävät asiakirjat ovat kutsun liitteenä.

Kokouksen jälkeen kello 14.00 alkaa kaikille kiinnostuneille avoin tilaisuus. HUSsin hallinnollinen ylilääkäri, sisätautien erikoislääkäri Jukka Tolonen esittelee hänen sekä lastenkirurgi, HUS harvinaiset suonipoikkeavuudet ohjelman johtajan Päivi Salmisen suomentamaa do’s and don’ts -listaa, jossa kerrotaan mitä on otettava huomioon Osler-potilaan ensihoidossa. Jos haluat osallistua luennolle etänä, niin pyydä Teams-linkki yhdistyksen sähköpostista hht.suomi@gmail.com.

Tilaisuuden jälkeen on vielä yhdistyksen uuden hallituksen järjestäytyminen ja tutustuminen. Tule rohkeasti mukaan hallitustoimintaan, yhdessä voimme parantaa merkittävästi HHT potilaiden tilannetta, toivottavasti mahdollisimman laajalti Suomessa. Tähän tarvitsemme uusia toimijoita.

Ohjelma:

12:30 Tervetuloa Tampereen yliopiston Pinni-rakennukseen
12:45 Tervetuloa testaamaan Teams-yhteydet
13:00 Kevätkokous
13:45 Kahvia tarjolla Tampereella

14:00 HUS Asiantuntijalääkäreiden Osler-luennot (tämä osa on avoin kaikille)
15:00 keskustelua ja kysymyksiä
16:00 Tilaisuuden päätös

Tervetuloa kokoukseen, tapaamaan muita oslerilaisia sekä keskustelemaan asiantuntijalääkärimme kanssa. Yhdessä olemme enemmän.

Mahdollisissa ongelmissa tai kysymyksissä otathan yhteyttä yhdistyksen sähköpostin kautta hht.suomi@gmail.com.

Ystävällisin terveisin
Suomen HHT/Osler-yhdistyksen hallitus